Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczek) w celu personalizowania treści dla odbiorców. Każdy użytkownik może wyłączyć zapisywanie plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej, co spowoduje, że nie będą gromadzone żadne informacje.

Produktów: 0 0,00 zł

Koszyk jest pusty

Ilość:

Suma: 0,00

Polityka prywatności


1. Administratorem danych osobowych przetwarzanych w ramach sklepu internetowego MacLife jest Gurunaki Polska Nowakowski Żukowski Sp.j. z siedzibą w Nowym Dworze Mazowieckim przy ulicy Jana Nałęcza 22. Zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.) zbiór danych osobowych gromadzonych przez MacLife został zarejestrowany w GIODO.
2. Przetwarzanie danych osobowych odbywa się zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
3. Podczas wizyty użytkownika w Sklepie MacLife automatycznie zbierane są dane dotyczące wizyty, takie jak adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.
4. Sklep MacLife może wykorzystywać ciasteczka (cookies), które nie zawierają danych osobowych. Cookies służą identyfikacji przeglądarki użytkownika podczas korzystania z witryny . Użytkownik może zrezygnować z korzystania z ciasteczek poprzez wybranie odpowiedniej opcji w przeglądarce, jednak może to znacząco utrudnić korzystanie ze Sklepu.
5. Rejestracja w Sklepie w MacLife jest dobrowolna.
6. MacLife w celu składania zamówień na asortyment, zbiera następujące dane osobowe:
· imię i nazwisko
· adres zamieszkania lub adres do wysyłki
· adres e-mail
· telefon
· nazwę firmy oraz NIP (tylko od firm)
7. Gromadzone dane osobowe nie są udostępniane osobom trzecim.
8. Każdy użytkownik portalu ma prawo poprawiania danych osobowych, ich uzupełniania, uaktualniania oraz żądania usunięcia danych i konta w sklepie po przesłaniu odpowiedniego maila na adres mailowy idream.pl podany w zakładce Kontakt lub listu poleconego na adres administratora.
9. Dokładamy  wszelkich starań, aby chronić firmę Gurunaki Polska Nowakowski Żukowski Sp.j. i użytkowników Sklepu MacLife przed nieuprawnionym dostępem, modyfikacją, ujawnieniem oraz zniszczeniem informacji i danych  znajdujących się w posiadaniu Administratora. 

Witryna stworzona na platformie